Za krepitev socialnega dialoga « Ljudska univerza Jesenice
 

Za krepitev socialnega dialoga

23.9.2021

V okviru projekta Za krepitev socialnega dialoga organiziramo promocijsko akcijo Dan za znanje. Z akcijo želimo promovirati pomen izobraževanja in usposabljanja zaposlenih za dvig kompetenc in informirati ter svetovati v podjetjih o možnosti izobraževanja zaposlenih. 

 

Letos bomo svetovalke Svetovalnega središča Gorenjska prisotne v dveh podjetjih na Gorenjskem. Predstavile bomo izobraževalno ponudbo na Gorenjskem in zaposlene motivirali k vključitvi. Poseben poudarek akcije bo na promociji vrednotenja komunikacije in drugih neformalno pridobljenih znanj ter na informiranju zaposlenih priseljencev o možnostih v lokalnem okolju.

 


 

VABILO: KRATKA USPOSABLJANJA ZA UPORABO VIDEOKONFERENČNEGA SISTEMA ZOOM

Regijska mreža Gorenjska je za vas pripravila kratko usposabljanje za uporabo videokonferenčnega sistema ZOOM z naslovom “Vodenje in individualna podpora pri uporabi ZOOM-a”

Kaj potrebujete?

 • IKT opremo z video in avdio možnostmi (računalnik, tablica ali pametni telefon)
 • dostop do spleta
 • elektronski naslov

Po prijavi na usposabljanje boste prejeli kratka video navodila za registracijo in dostop do Zoom srečanja  ter individualno podporo pri prvi uporabi Zoom-a. Za termin usposabljanja se dogovorite s svetovalko.

Svetovalki sta dosegljivi na spodnjih kontaktih:

Več o usposabljanju v priponki.

Vabljeni!


Ljudska univerza Jesenice je koordinator regijske mreže Gorenjske, v katero sta vključena OO ZSSS Gorenjska in ISIO središče Gorenjske.

Mreža je ena izmed osmih regijskih mrež ZSSS, ki so vzpostavljene v okviru projekta Za krepitev socialnega dialoga. 

V okviru mreže izvajamo aktivnosti, s katerimi  zagotavljamo vključevanje zaposlenih v informativno-svetovalne postopke in  programe za pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc. 

Foto utrinki – Dan za znanje 2020

 

 • Varstvo osebnih podatkov

 • Ljudska univerza Jesenice
  Delavska ulica 1
  4270 Jesenice

  Telefon: 04 58 33 800
  Fax: 04 58 33 810
  E-pošta: info@lu-jesenice.net

  Uradne ure:
  pon. - čet. od 8:00 do 18:00
  pet. od 8.00 do 14.00
 • Skip to content