Angleščina « Ljudska univerza Jesenice
 

Angleščina

V okviru Ljudske univerze Jesenice organiziramo različne oblike tečajev angleščine.

 

CENIK


STOPENJSKI TEČAJ ANGLEŠČINE

 

Vpisujemo v začetne in nadaljevalne stopnje angleškega jezika.

V kolikor se udeleženci vpisujejo v nadaljevalne stopnje, se  pred začetkom tečaja lahko udeležijo brezplačnega testiranja znanja.

 

Splošni tečaji obsegajo 5 stopenj (450 ur), ki sistematično razvijajo vse štiri jezikovne veščine (razumevanje, govor, branje , pisanje) s poudarkom na dialogih in situacijah, v kakršnih se slušatelji znajdejo s tuje govorečimi partnerji doma in v tujini.

 

POTEK TEČAJA

Začetek  jezikovnih tečajev je predviden ob zapolnitvi skupine. Termini srečanj se določijo na uvodnem sestanku skupine in se poskušajo čim bolj prilagoditi času udeležencev.

 

METODE DELA 
Tečaj  poteka po komunikacijski metodi, ki nauči tečajnika uporabljati slovnično in pogovorno znanje v kreativni ustni in pisni komunikaciji. Za popestritev tečaja se uporabljajo različni učni pripomočki (avdio, video, računalnik), razne komunikativne družabne igre in učenje ob prijetni glasbi.

 

POTRDILO O OPRAVLJENEM TEČAJU
Po uspešno zaključenem tečaju udeleženci prejmejo potrdilo o obiskovanju tečaja.

 


 

KONVERZACIJSKI TEČAJ

 

Konverzacija je namenjena vsem, ki želijo ohraniti in izboljšati doseženo raven znanja, predvsem na področju govora. Na željo udeležencev in v dogovoru s predavateljem/ico lahko tečaj poteka v obliki debatnega krožka o aktualnih temah.

 


TEČAJ PO MERI NAROČNIKA

 

Skupaj z vami pripravimo tečaj po meri  za vaše zaposlene.  Sami izbirate termin, prostor in tempo tečaja.

 

Poslovni tečaji so namenjeni tistim, ki bi radi svoje znanje razširili na področje poslovanja. Na osnovni ravni tečaj zajema vsebine: navezovanje stikov, telefonski pogovori, sestanki, pisanje poslovnih pisem in ponudb, reševanje reklamacij in ugovorov, odnosi v podjetju, predstavitev in promocija, pogajanje in poslovni bonton. Na specialni ravni pa tečaj zajema poslovno terminologijo glede na posamezno strokovno področje.

 


Informacije: Karolina Turšič, tel. 04/5833 804, e-pošta: karolina.tursic@lu-jesenice.net

 • Varstvo osebnih podatkov

 • Ljudska univerza Jesenice
  Delavska ulica 1
  4270 Jesenice

  Telefon: 04 58 33 800
  Fax: 04 58 33 810
  E-pošta: info@lu-jesenice.net

  Uradne ure:
  pon. - čet. od 8:00 do 18:00
  pet. od 8.00 do 14.00
 • Skip to content