Portal Centra vseživljenjskega učenja Gorenjska – zaključen projekt « Ljudska univerza Jesenice
 

Portal Centra vseživljenjskega učenja Gorenjska – zaključen projekt

 

Dejavnost Centra vseživljenjskega učenja Gorenjska je namenjena vsem prebivalcem Gorenjske, ki iščejo informacije s področja izobraževanja ter jih zanima učenje na Točkah VŽU in e-učenje.

CVŽU Gorenjska nastopa kot model dolgoročno usmerjenega povezovanja vseh ključnih nosilcev dejavnosti  informiranja, svetovanja ter  različnih vrst vseživljenjskega učenja in organiziranega samostojnega učenja v regiji.   CVŽU Gorenjska zagotavlja podporo celovitemu in učinkovitemu uvajanju in izvajanju vseživljenjskega učenja na področju celotne regije predvsem z namenom približati izobraževalne možnosti prebivalcem kraju njihovega bivanja zaradi oddaljenosti.

Vrednost projekta 1.151.284,88 EUR

Obdobje: januar 2008 do december 2013

 

CVŽU zbornik

 

V torek, 14. maja 2013 smo imeli zaključno konferenco projekta CVŽU Gorenjska – Priložnost za vse, na kateri smo predstavili vidike, vlogo in  pomen Centrov VŽU na nacionalni, regionalni in lokalni ravni, rezultati projekta CVŽU Gorenjska in primeri dobrih praks.  

Na konferenci, ki se je je udeležilo preko 80 udeležencev,  smo  poudarili pomen nadaljnjega delovanja in   razvoja Centrov vseživljenjskega učenja ter dostopnost in  vključevanje ranljivih ciljnih skupin v vseživljenjsko učenje.

 

Prispevki sodelujočih so na spodnjih povezavah:

ISIO CVŽU Gorenjska rezultati BSC MRH Ozara jelša dpg PP TVZU-14 4 2013-LU Trzic2333

 

Na konferenci je preko IKT tehnologije Smernice EU na področju vseživljenjskega učenja 2014 – 2020  predstavila predstavnica evropske komisije, gospa Martine NiCheallaigh: intervju si lahko ogledate na tej povezavi

 

Nekaj nastalih GRADIV v projektu

 

Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007 – 2013, razvojne prioritete: Razvoj človeških virov in vseživljenjskega učenja; prednostne usmeritve:Izboljšanje kakovosti in učinkovitosti sistemov izobraževanja in usposabljanja.

 • Varstvo osebnih podatkov

 • Ljudska univerza Jesenice
  Delavska ulica 1
  4270 Jesenice

  Telefon: 04 58 33 800
  Fax: 04 58 33 810
  E-pošta: info@lu-jesenice.net

  Uradne ure:
  pon. - čet. od 8:00 do 18:00
  pet. od 8.00 do 14.00
 • Skip to content