Teden pisanja z roko 2020 « Ljudska univerza Jesenice
 

Teden pisanja z roko 2020

 

 

Osrednja tema letošnje vseslovenske akcije Teden pisanja z roko je “V naši družini radi pišemo z roko”, zato bo to tudi rdeča nit naših aktivnosti v tednu od 20. do 24. januarja.

 

Na Facebook strani Ljudske univerze Jesenice bomo vse sledilce povabili k soustvarjanju tedna, in sicer tako, da bomo objavljali rokopise zapisane v krogu družin zaposlenih na Ljudski univerzi Jesenice in družin naših udeležencev. K zapisovanju lepih misli  in misli o pomembnosti pisanja z roko bomo pozvali tudi starše in učence jeseniški osnovnih šol. Tekom Tedna pisanja z roko nas spremljajte na naši Facebook strani ter delite rokopise zapisane v vaših družinah.

 

V okviru akcije pripravljamo tudi aktivnost “Le čigava pisava je že to?”.  Za namen izvedbe te aktivnosti, bodo učitelji in predavatelji naše ljudske univerze pripravili rokopise, avtorstvo le-teh pa bodo ugibali njihovi učenci in slušatelji. Z udeleženci bomo izmenjali tudi  nekaj besed o značilnosti posamezne pisave. 

 

V tednu 2020 bomo organizirali tudi kreativno delavnico pisanja lepih misli o družini. Udeleženci bodo misli zapisali na lesene tablice, ki jih bodo predhodno poslikali in pobarvali. Kreativna delavnica bo 23. 1. 2020 ob 17.00 uri.

 

Več o aktivnostih nas kontaktirajte na: majdas@lu-jesenice.net ali 04 58 33 808.


Letos so akcijo Teden pisanja z roko podprli tudi znani športniki in umetniki ter minister za izobraževanje, znanost in šport, dr. Jernej Pikalo

 

Vabljeni tudi k prebiranju časopisa, ki ga oblikuje Društvo radi pišemo z roko. 

 

 

 

 • Varstvo osebnih podatkov

 • Ljudska univerza Jesenice
  Delavska ulica 1
  4270 Jesenice

  Telefon: 04 58 33 800
  Fax: 04 58 33 810
  E-pošta: info@lu-jesenice.net

  Uradne ure:
  pon. - čet. od 8:00 do 18:00
  pet. od 8.00 do 14.00
 • Skip to content