Za naročnike « Ljudska univerza Jesenice
 

Za naročnike

prenos (1)

 

TEČAJ PO MERI NAROČNIKA

 

Ponujamo individualne ure računalništva in tečajno obliko računalništva po javno veljavnem ceniku

 

Skupaj z vami pripravimo tečaj po meri  za vaše zaposlene.  Sami izbirate termin, prostor in tempo tečaja.

 

 

Word za poslovne uporabnike

 

Na tečaju boste osvojili delo z dokumenti, njihovo kreiranje, poimenovanje in shranjevanje. Naučili se boste, kako dokumente popravljati in kako prenesti ali kopirati dele besedila med dokumenti. Spoznali boste možnosti oblikovanja znakov, odstavkov in celotne strani ter priprave na tisk. Naučili se boste v Wordov dokument vstaviti tabelo in jo poljubno oblikovati. Spoznali boste osnovno znanje o slogih in izdelali lastno kazalo. Naučili se boste, kako v nekaj minutah pripraviti vabila za večje število povabljenih na določeno prireditev. 

 

Excel osnove

Excel za poslovne uporabnike

Na tečaju boste spoznali osnove uporabe programa Excel. Znali boste zagnati Excel, odpreti in shranjevati zvezke, vnašati osnovne podatke ter premikati in kopirati podatke. Naučili se boste izdelati, popraviti in natisniti enostavne računske tabele ter jih osnovno oblikovati. Po tečaju boste znali tudi razvrstiti podatke po velikosti in abecedi.

 

Na tečaju boste spoznali najbolj uporabne možnosti programa Excel. Naučili se boste izdelati, popraviti in ustrezno natisniti računske tabele ter jih oblikovati po lastnih željah. Za nazornejšo predstavitev boste iz računskih tabel izdelali grafikone. Na konkretnih primerih boste vadili formule (kopiranje formul, posebnosti pri kopiranju formul, fiksiranje)  ter delali s pogosto uporabljenimi poslovnimi funkcijami. Iz seznama podatkov se boste naučili pripraviti analizo v obliki zelo uporabne vrtilne tabele.

 

 

Ostali računalniški tečaji
 • Računalnik in internet za začetnike
 • Office 365

 

Kontaktirajte nas: info@lu-jesenice.net ali 051 363 319

 • Varstvo osebnih podatkov

 • Ljudska univerza Jesenice
  Delavska ulica 1
  4270 Jesenice

  Telefon: 04 58 33 800
  Fax: 04 58 33 810
  E-pošta: info@lu-jesenice.net

  Uradne ure:
  pon. - čet. od 8:00 do 18:00
  pet. od 8.00 do 14.00
 • Skip to content