Portal Centra vseživljenjskega učenja Gorenjska « Ljudska univerza Jesenice
 

Portal Centra vseživljenjskega učenja Gorenjska

 

                

Dejavnost Centra vseživljenjskega učenja Gorenjska je namenjena vsem prebivalcem Gorenjske, ki iščejo informacije s področja izobraževanja ter jih zanima učenje na Točkah VŽU in e-učenje.

CVŽU Gorenjska nastopa kot model dolgoročno usmerjenega povezovanja vseh ključnih nosilcev dejavnosti  informiranja, svetovanja ter  različnih vrst vseživljenjskega učenja in organiziranega samostojnega učenja v regiji.   CVŽU Gorenjska zagotavlja podporo celovitemu in učinkovitemu uvajanju in izvajanju vseživljenjskega učenja na področju celotne regije predvsem z namenom približati izobraževalne možnosti prebivalcem kraju njihovega bivanja zaradi oddaljenosti.

Dejavnosti centra VŽU:

-Svetovalno središče Gorenjska (na sedežu in dislokacijah)

– Točke vseživljenjskega učenja (10 delujočih TVŽU na območju Gorenjske)

– Spletna učilnica

Vrednost projekta 1.151.284,88 EUR

Obdobje:  2007 do 2013

 

 

Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost, in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007 – 2013, razvojne prioritete: Razvoj človeških virov in vseživljenjskega učenja; prednostne usmeritve:Izboljšanje kakovosti in učinkovitosti sistemov izobraževanja in usposabljanja.

 • Varstvo osebnih podatkov

 • Ljudska univerza Jesenice
  Delavska ulica 1
  4270 Jesenice

  Telefon: 04 58 33 800
  Fax: 04 58 33 810
  E-pošta: info@lu-jesenice.net

  Uradne ure:
  pon. - čet. od 8:00 do 18:00
  pet. od 8.00 do 14.00
 • Skip to content