Mobilnost Barcelona « Ljudska univerza Jesenice
 

Mobilnost Barcelona

Direktorji članic Združenja izobraževalnih in svetovalnih središč Slovenije smo se med 17. in 22. aprilom 2023 udeležili mobilnosti v projektu Erasmus+. Tečaj, Coaching in mentorstvo kot podpora strokovnim sodelavcem in predavateljem je v Barceloni vodila odlična predavateljica Maria del Monte iz “Europass Akademije kreativnosti”.

Na tečaju smo spoznali teoretične podlage, principe in pristope Coachinga in mentorstva. Preizkusili smo se v soočanju s stresnimi situacijami, izvajanju aktivnosti za povezovanje skupine in gradnjo dobrih odnosov. Posebno pozornost je predavateljica namenila aktivnostim za dobro mentalno zdravje. Z nami je delila številne metode in tehnike, pomembne za delo v izobraževanju odraslih, kot so tehnike odkrivanja spretnosti, postavljanja prioritet in ciljev, aktivnega poslušanja, podajanja povratnih informacije in še mnogo več.

Spoznano in naučeno bomo z velikim veseljem prenesli v naše vsakdanje delo in tako poskrbeli za učinkovito vodenje zaposlenih v organizacijah za izobraževanje odraslih.

 

 

 • Varstvo osebnih podatkov

 • Ljudska univerza Jesenice
  Delavska ulica 1
  4270 Jesenice

  Telefon: 04 58 33 800
  Fax: 04 58 33 810
  E-pošta: info@lu-jesenice.net

  Uradne ure:
  pon. - čet. od 8:00 do 18:00
  pet. od 8.00 do 14.00
 • Skip to content