Natečaj za skulpturo za priznanje ACS « Ljudska univerza Jesenice
  •  

    Natečaj za skulpturo za priznanje ACS

     

    Spoštovani!

     

    Andragoški center Slovenije (ACS) vas vljudno vabi k sodelovanju na javnem natečaju za izbor inovativnih oblikovalskih rešitev za pripravo skulpture za priznanje ACS.

     ACS, kot osrednja slovenska ustanova za izobraževanje odraslih, podeljuje priznanja za izjemne dosežke odraslih v vseživljenjskem učenju. Namen priznanj je ozaveščati javnost o pomenu in pojavnih oblikah VŽU ter izraziti priznanje zglednim učečim se posameznikom in skupnostim (fizičnim ali pravnim osebam). Od letošnjega leta je podeljevanje priznanja tudi sestavni del gibanja Lahko.si, katerega medijska kampanja že spodbuja k vključitvi v vseživljenjsko učenje. Da bi priznanje dobilo otipljivo obliko, smo se odločili pripraviti javni natečaj za izbor skulpture – kipca, ki ga bo prejel vsakoletni prejemnik.

     V povezavah spodaj se nahaja natečajna dokumentacija– besedilo natečaja, prijavna obrazca ter obvestilo glede uporabe osebnih podatkov. Rok za oddajo idejnih zasnov je 21. 10. 2024 do 12. ure. Popolna idejna zasnova vsebuje oba izpolnjena obrazca (A: Avtor in B: Idejna zasnova in tehnična specifikacija) ter obvezno prilogo: skico skulpture na listu formata A3 in kipec (lahko maketa) oz. 3D računalniški model. Idejne zasnove sprejemamo na sedežu ACS, Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana.

     Vse podrobnosti so navedene v besedilu natečaja, morebitna vprašanja pa lahko pošljete na matej.macek@acs.si z zadevo »Skulptura za priznanje ACS«.

     

    Veselimo se vaših idej in vas lepo pozdravljamo,

     

    Ekipa ACS

     

    Javni natecaj ACS – skulptura – priznanje ACS – besedilo  (pdf)

    Javni natecaj ACS – skulptura – priznanje ACS – besedilo    (word)

    Javni natecaj ACS – skulptura – priznanje ACS – Priloga 1 – obrazec A

    Javni natecaj ACS – skulptura – priznanje ACS – Priloga 2 – obrazec B

    Javni natecaj ACS – skulptura – priznanje ACS – Priloga 3 – Obvestilo

  • Varstvo osebnih podatkov

  • Ljudska univerza Jesenice
    Delavska ulica 1
    4270 Jesenice

    Telefon: 04 58 33 800
    Fax: 04 58 33 810
    E-pošta: info@lu-jesenice.net

    Uradne ure:
    pon. - čet. od 8:00 do 18:00
    pet. od 8.00 do 14.00
  • Skip to content