Želite prejemati naše četrtkove novičke?

Verjetno že veste, da je 25. 5. 2018 v vseh državah članicah EU stopila v veljavo Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Ta bo prebivalcem EU omogočila nadzor nad njihovimi osebnimi podatki in zvišala raven varstva osebnih podatkov.

Na Ljudski univerzi Jesenice se zavedamo pomena vaših osebnih podatkov in vaše zasebnosti, zato z njimi že ves čas ravnamo odgovorno, pazljivo in skladno z veljavno zakonodajo. Tako bomo ravnali tudi v prihodnje in vaše osebne podatke obdelovali skladno z novo uredbo (Splošna uredba o varstvu podatkov).

Si želite enkrat tedensko prejemati naše Četrtkove novičke po e-pošti? Da vas bomo lahko po 25. maju 2018 kontaktirali in obveščali o naših aktivnostih in dogodkih, potrebujemo vaše soglasje za obdelavo osebnih podatkov.  V čast nam bo, če nam boste s to privolitvijo izkazali vaše zaupanje in trudili se bomo, da ga upravičimo.
 
Ali se strinjate, da vas po 25. 5. 2018 po e-pošti kontaktiramo za namene neposrednega trženja ter vam pošiljamo informacije o naših aktivnostih in vabila na dogodke? vaš elektronski poštni naslov se bo uporabljal le za namene neposrednega trženja in ne bo posredovan tretjim osebam. To velja tudi za posredovane osebne podatke. Takšna obvestila lahko pričakujete enkrat tedensko. V kolikor se z navedenim strinjate, prosimo kliknite na spodnjo povezavo:
  
                                                                           PRIJAVLJAM SE NA NOVICE

 

 

 

Obvestilo:
V skladu z določili Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) vas obveščamo, da bo Ljudska univerza Jesenice kot upravljavec vaše osebne podatke uporabljala zgolj za namen/e, za katere ste podali izrecno soglasje s klikom na zgornjo povezavo.
V skladu s to privolitvijo se bodo vaši osebni podatki hranili do preklica. Svoje soglasje lahko kadarkoli umaknete s klikom na povezavo ODJAVA, ki se bo nahajala v vsaki poslani e-pošti ali pa nam svojo zahtevo pošljete na naslov: Ljudska univerza Jesenice, Delavska ulica 1, 4270 Jesenice.
Kot posameznik ste v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov upravičeni od upravljavca kadarkoli zahtevati:

 • dostop do vaših osebnih podatkov in informacij v zvezi z našo uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov;
 • popravek ali izbris vaših osebnih podatkov;
 • omejitev obdelave vaših osebnih podatkov;
 • prenos osebnih podatkov k drugemu upravljavcu osebnih podatkov;
 • ugovor obdelave vaših osebnih podatkov in
 • umik privolitve o obdelavi vaših osebnih podatkov, kjer je podlaga za obdelavo osebnih podatkov vaša privolitev.

Svojo zahtevo v zvezi z navedenimi pravicami nam lahko pošljete na naslov: Ljudska univerza Jesenice, Delavski ulici 1, 4270 Jesenice ali e-pošto info@lu-jesenice.net. V kolikor bi smatrali, da vaših osebnih podatkov ne obdelujemo v skladu s podanim soglasjem, lahko vložite pritožbo pri Informacijskemu pooblaščencu. S klikom na zgornji gumb ‘Strinjam se’ izjavljam, da sem seznanjen s pravico, da lahko kadarkoli s pisno izjavo zahtevam, da Ljudska univerza Jesenice trajno ali začasno preneha uporabljati moje osebne podatke za zgoraj navedene namene.

 • Ljudska univerza Jesenice
  Delavska ulica 1
  4270 Jesenice

  Telefon: 04 58 33 800
  Fax: 04 58 33 810
  E-pošta: info@lu-jesenice.net

  Uradne ure:
  pon. - čet. od 8:00 do 18:00
  pet. od 8.00 do 14.00